Friday, August 12, 2011

TRUSTUL RINGIER SI SCARBA NATIONALA














Nu-mi plac baietii de la Ringier.

Nu numai pentru ca fostii mei colegi dupa ce au plecat de la ziarul nostru s-au angajat la libertatea unde au dus-o foarte bine sub Nistorescu, si apoi cind acesta s-a 'retras' silit de Ringierisiti, ai mei au fost dati afara pe capete.

Nu numai pentru ca cei ce au fost dati afara au fost concediati pentru ca scriau independent-ma rog cit se putea- si numai cei ce dau limbi au mai ramas, cu f. putine exceptii-salut Catalina.

Nu numai pentru ca oameni de valoare au fost inlocuiti cu pupincuristi sau baietei abia iesiti de pe bancile facultatilor si care cereau mai putini bani, acceptind sa scrie 'la comanda'.

Nu numai din cauza ca la sedintele lor s-a instaurat teroarea dupa ce patronii elvetieni-foarte politicosi altfel-si-au adus oamenii.

Ci pentru ca trustul Ringier a instaurat scarba nationala. Adica, nivelul nikitist, naomist, adrian minunist al constiintei naitonale.

Sa nu aveti nici o indioala: NU Dan Diaconescu este cel ce a scazut nivelul si asa minim cultural al romanilor, ci trustul Ringier, incet, perfid, insinuant pina cind oamenii nu se mai pot simti bine decit citind click, libertatea si alte produse de canal.

Sau urmarind showurile lui Capatos si ale lui DD si Bahmutanca printre doua seminte si o halba de berica.

Incep sa-l regret pe scirbosul de Pruteanu.

P.S.-in aprilie 22, acum muuulti ani a murit Mircea Eliade. Va mai aduceti aminte de el? Ca daca nu, gasiti
pe net toate cartile lui.
Share/Bookmark

No comments:

Post a Comment