Ingrediente: 36 pişcoturi, 200 ml frişcă lichidă, 1 kg de căpşune, 10 linguri de zahăr pudră, 250 g mascarpone, 250 ml vin roşu dulce. Mai mult: O rețetă pe zi | Tiramisu cu căpșune - Reţete | Libertatea.ro
Mod de preparare: se bate frişca şi apoi se adaugă mascarpone şi cinci linguri de zahăr pudră (se poate folosi robotul de bucătărie). Se spală căpşunele, se taie mărunt, se adaugă peste ele trei linguri de zahăr pudră şi se amestecă bine. Se trec pişcoturile prin vinul roşu dulce şi apoi se aşază sub forma dorită. Peste pişcoturi se adaugă un strat mare din amestecul de frişcă şi mascarpone, apoi se pun căpşunele şi se repetă operaţiunea până se termină ingredientele. Ultimul strat trebuie să fie cel de cremă. Se dă la frigider pentru câteva ore şi se serveşte cu fructe proaspete.
Reţetă trimisă de Alina Codrean, din Bucureşt
Mai mult: O rețetă pe zi | Tiramisu cu căpșune - Reţete | Libertatea.ro
No comments:
Post a Comment