Friday, July 1, 2011

NOUTATI IN CAZUL STRAUSS KAHN

Deși în urma investigațiilor criminalistice s-au găsit dovezi care indică un act sexual între politician și camerista Nafissatou Diallo, procurorii au indoieli referitoare la declarațiile femeii, după ce anchetatorii au descoperit nereguli cu privire la cererea de azil în Statele Unite a acesteia, dar și implicări neconfirmate ale menajerei în activități infracționale, precum spălare de bani și trafic de droguri.

Mai mult, în contul ei bancar au fost transferaţi 100.000 de dolari în ultimii doi ani, pe care nu a putut să îi explice.

Dacă inițial procurorii au mizat pe caracterul presupusei victime, în vârstă de 32 de ani, care este o mamă singură, muncitoare, ce a cerut azil când a imigrat în SUA din Guinea, ultimele descoperiri îi zdruncină credibilitatea menajerei.

În aceste condiții, procurorii s-au întâlnit joi cu avocaţii apărării şi au discutat despre o eventuală renunţare la acuzaţii, informează New York Times.



Mai mult:
Surpriză în cazul Strauss-Kahn: Credibilitatea cameristei, pusă la îndoială - Stiri externe | Libertatea.ro


"Este o escroacă. Nu poate fi adusă în faţa juraţilor. Aşa-zisa victimă, menajera de la hotelul Sofitel, ne-a minţit încontinuu", a declarat o sursă din cercul magistraţilor, potrivit New York Post.

Fostul director general al Fondului Monetar Internaţional, Dominique Strauss Kahn, a confirmat că a făcut sex cu menajera, însă susţine că ea a fost de acord cu acest lucru. Mai mult, Strauss-Kahn a angajat o echipă format din cei mai buni detectivi privaţi, care să scoată la lumină toate detaliile din trecutul femeii. Câteva astfel de informaţii deja au ieşit la suprafaţă: femeia se asociază cu traficanţi de droguri şi escroci profesionişti.



Mai mult: Menajera care l-a acuzat pe Dominique Strauss Kahn de viol a minţit - Stiri externe | Libertatea.ro


Share/Bookmark

No comments:

Post a Comment