Tuesday, March 30, 2010

O POVESTE ADEVARATA

O poveste adevarata


In 2003, politia din Warwickshire , Anglia, a deschis o magazie dintr-o gradina si a gasit un caine slabit si inspaimantat, care fusese abandonat acolo, dupa ce fusese batut si infometat. Politistii au luat cainele si l-au dus intr-un adapost pentru animalele abandonate, orfane sau care au nevoie de ingrijiri, condus de Geoff Grewcock. Timp de cateva saptamani, ei s-au luptat sa refaca sanatatea ogarului si sa-i castige increderea. I-au dat numele Jasmine si s-au gandit sa-i gaseasca un camin.


Dar Jasmine, avea alte planuri. A inceput sa intampine animalele nou venite la adapost si sa se ocupe de ele, indiferent ce erau - catelus, pui de vulpe, iepure, pasare... Jamine se uita in cusca unde era animalul si il lingea de bun-venit.

In felul acesta, le indeparteaza stresul si ii ajuta sa se acomodeze in noul mediu.


Jasmine a devenit mama surogat a nenumarate animale chinuite.
Chiar si o caprioara se afla pe lista ei.


"Sunt inseparabile, " spune Geoff. "Bramble sta intre picioarele ei si se saruta si se mangaie in continuu. E o bucurie sa le vezi."


Cand caprioara va fi lasata libera in salbaticie, Jasmine nu va ramane singura, pentru ca se va ocupa cu aceeasi dragoste si grija de alte animale care vin in adapost.


Iata ceva animale ingrijite de Jasmine.

Intrand pe siteul http://www.Snopes.com vedeti imaginile
http://www.snopes. com/photos/ animals/jasmine. asp
************ *******

No comments:

Post a Comment