Saturday, April 23, 2011

O plantaţie de ceai din China angajează virgine cu sânii mari

Share/Bookmark


Frunzele de ceai sunt culese cu buzele

Frunzele de ceai sunt culese cu buzele

O companie chineză a dat un anunţ de angajare pentru femei care să culeagă cel mai rafinat ceai din lume cu buzele. Legenda spune că respectivul ceai era cules de zâne cu ajutorul buzelor, iar prin aburul rezultat din fierberea lui acestea se ridicau la cer.

Plata pentru acest loc de muncă este de echivalentul a 250 de lei pe zi, ceea ce reprezintă o avere în China. Însă pentru acest salariu condiţiile de angajare sunt foarte riguroase: fetele trebuie neapărat să fie virgine şi să aibă număr mare la sutien.

CITEŞTE ŞI

Măcelarii scoţieni au inventat cel mai iute cârnat din lume

Jenant. Îi curge nasul în direct - VIDEO

Locuitorii unui sat ştiu cine a scris Biblia VIDEO AMUZANT

Frunzele de ceai sunt culese cu buzele de pe dealurile din China centrală şi puse în coşuleţe care atârnă la gâtul culegătoarelor.

Anunţul, care a provocat controverse în zonă, suna în felul următor: "Ceaiul buzelor angajează culegători de ceai cu buzele cu normă întreagă. Un potenţial angajat trebuie să fie femeie, fără experienţă sexuală, să aibă cel puţin mărimea C la sutien şi nicio cicatrice sau rană vizibilă pe corp".



Fetele nu au voie să atingă frunzele cu mâna şi întregul proces al culesului se face numai cu ajutorul buzelor.

Frunzele sunt puse în interiorul unor coşuleţe numite Chaliuqing, făcute din crenguţe tinere de salcie, care nu pot fi atinse nici acestea cu mâna, scrie Mediafax.

No comments:

Post a Comment