Monday, March 14, 2011

Revolutia Iubirii -David Icke - Unitate! (Ridicati-va in picioare si hai...


Trebuie sa ne unim cu inimile, prin iubire neconditionata daca vrem sa invingem cu adevarat sistemul corupt !

Nu vom putea castiga niciodata impotriva sistemului corupt, atata timp cat il sustinem prin modul nostru egoist de a gandi.si a fi. Primul pas in invingerea sistemului corupt e sa nu-l mai sustinem, ci sa-l expunem !

Nu trebuie sa schimbam politicienii sau guvernul, ci pe noi insine mai intai. Schimbarea vine din interior, abia apoi si in exterior. Avem exemplul revolutiei din "89, nu am schimbat absolut nimic. Avem de a face cu aceiasi Marie, dar cu o alta palarie.

NOUA ORDINE MONDIALA inseamna Un singur Guvern, Un singur Curent Finaanciar, O singura limba vorbita ( engleza ), O singura religie ( luciferismul )

ONU, UE... toate aceste entitati politice sunt create de elita oculta malefica pentru a ne conduce mai usor spre O NOUA ORDINE MONDIALA MALEFICA.

Adevarata Pace si Unitate vine din interiorul oamenilor, atunci cind se unesc cu inimile, ci nu prin tot felul de organizatii si entitati politice, acestea sunt iluzii care ne conduc spre sclavigism si distrugere.!

Cauta pe gogole (la imagini) cladirea oficiala a uniunii europene, vei observa ca este leita cu turnul babel din Vechiul Babilon. Babel era un oraș unde întreaga omenire era unită, toți oamenii vorbind o singură limbă Turnul Babel nu era construit pentru a aduce slavă lui Dumnezeu, ci era dedicat unei religii false. Însă Dumnezeu, (scris în ebraică YHWH; tradus în română ca Yahweh, Iehova, sau cel mai adesea, Domnul), văzând că oamenii păcătuiau împotriva lui, le-a încurcat limbile și a împrăștiat oamenii pe tot Pământul. )

V-ati prins ? Asta vor sa faca ei, sa construiasca Un Singur Guvern Mondial. Sa reconstruiasca Vechiul Babilon.!!!

Indiferent de religia, sexul, culoarea pielii sau statutul social al nostru, nu trebuie sa uitam ca inainte de toate suntem fiinte umane si ca trebuie sa luptam pentru cel mai frumos dar pe care ni l-a dat Dumnezeu: LIBERTATEA. Cu totii suntem copii Lui Dumnezeu. Haideti sa nu mai luptam unii cu ceilalti, ci impotriva sistemului corupt care ne-a indepartat de Dumnezeu si Adevarata Credinta.

"Fara libertate, nu poti sa fi crestin, Indiferent de confesiunea careia apartii. Nu poti fi budist, nu poti fi hindus,nu poti fi musulman...Fara libertate, nu poti sa fi propietarul unei gogoserii... Singura salvare de la opresiune sau inrobire este puterea, cunoasterea, constiinta de Sine." ( William Cooper )
Share/Bookmark

No comments:

Post a Comment